Våra varumärken

Bohem

Bohem är ett varumärke som säljer svenskdesignade och handmålade keramikserier av hög kvalitet. Deras mål är att tillhandahålla kvalitetsprodukter för alla olika slags tillfällen. Bohems fokus är att erbjuda stilren svensk design i en mängd olika färger för det stilmedvetna och avslappnade hemmet.


Nordiq   

Nordiq tillhandahåller husgeråd av hög kvalitet till överkomliga priser. Filosofin är att kunna erbjuda kvalitet till alla, utan att det behöver kosta en förmögenhet. Nordiq startades 2009 och har snabbt blivit ett uppskattat varumärke av såväl Hemmakocken.nu som flertalet resturanger som använder deras produkter.


La Cuisine

La Cuisine är en leverantör av gjutjärn av högsta kvalitet. De distribuerar ett fantastiskt utbud av gjutjärn som innehåller Premium La Cuisine Elysée-serien, designad i Irland av Marcus Notley – en designer som vunnit flertaliga design- och kvalitetspriser. Utbudet inkluderar olika slags gjutjärnsgrytor och traktörpannor i flertalet färger. La Cuisines produkter är perfekta att ge som gåva vid fest eller bröllop och sortimentet finns att köpa på Irland, i Storbritannien, i Europa samt delar av övriga världen.


Tramontina

Tramontina är ett brasilianskt företag som startades 1911, vars mål är att utveckla, producera och leverera kvalitetsprodukter som förenklar människors liv. Varumärket finns idag i över 120 länder och vill tillhandahålla produkter med hög innovation, design och teknologi, samtidigt som man har ett stort miljötänk som företag. Mångsidighet är nyckeln i företaget som idag erbjuder mer än 17 000 produkter. Tramontina blandar gemytliga värderingar med lokala traditioner vilket skapar en sammanhållen och harmonisk organisation över hela världen.


RBA

RBA present och Design är ett grossistföretag inom glas- och porslinsbranschen som tillhandahåller köksprodukter som specialitet. RBA saluför ett brett sortiment i olika utföranden och prisklasser så det finns något för alla. I sortimentet hittar man bland annat bruksföremål för kök men även konstglas och oljemålningar.


Severin

Severin är ett företag med tradition och stark varumärkesimage. De utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa elapparater för hushåll sedan mer än 60 år. Severin vill göra livet enklare och erbjuder en skönare livsstil för varje hem. Severin anser sig vara det okomplicerade märket för en målinriktad generation som uppskattar kvalitet och design i hushållet. Tysk kvalitetsstandard tillsammans med enkel användning definierar det egna målet. Tillsammans med kompetenta och pålitliga distributörer levererar Severin i dag sina apparater till mer än 80 länder. I Frankrike, Spanien, Sverige, Nederländerna, Italien och Polen har Severin dessutom egna försäljningsfilialer. Utöver sätet i Sundern/Sauerland finns också en egen produktionsanläggning i Shenzhen i Kina.


Kitchen Craft 

Kitchen Craft är ett av Storbritanniens största företag inom köksartiklar. Varumärket tar stor stolthet i att kunna leverera ett brett och spännande utbud av över 3000 kök- mat- och husgerådsprodukter till alla möjliga ledande leverantörer, både i Storbritannien och internationellt. Kitchen Craft startades som ett familjeföretag 1850 och deras mål är att kunna erbjuda ett stort utbud produkter till varje kök för vardaglig användning. Kitchen Craft består av ett flertal varumärken, alla med en individuell identitet innehållande produkter som ständigt strävar efter att utvecklas och vinna ”Bäst i klassen”-priser.

 

Galzone

Galzone siktar på att erbjuda bra produkter till de bästa priserna. Företaget bygger på sina Skandinaviska rötter och saluför ett brett sortiment av produkter för hemmet. Produkterna är klassiska men med en extra ”krydda” och riktar sig både till den traditionella samt moderna konsumenten. Vid varje lansering av en ny kollektion, strävar Galzone efter att inkludera vissa produkter som bryter från normen och som kan lägga till en skvätt liv till dagen och samtidigt erbjuda en gedigen kollektion. Alla produkter lever upp till mottot "Superior value for money" utan att kompromissa faktumet att en Galzone-produkt måste kunna uthärda daglig användning i åratal. Således har Galzone-produkter blivit alltmer populära på den professionella marknaden, både i Danmark och utomlands.


Zone

Zone designar och säljer moderna produkter för kök och badrum. Från början av 90-talet har Zone haft som ambition att erbjuda konsumenter en riktigt bra produktupplevelse. Företaget har som mål att bli ett varumärke i vardagen och associeras med en kombination av funktionalitet och hög kvalitet med en distinkt Zone-design som fångar trender som alla kan ta del av. Zone säljs i mer än 35 länder, mestadels i Europa och mellanöstern. De erbjuder mer än 600 olika produkter som alla står för samma varumärkesfilosofi; Zone – bättre värde, bättre design.

 

F&D

F&D tillhör ett turkiskt företag och lanserades som varumärke 2007. F&D specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa glas och deras kristallprodukter har blivit synonyma med lång hållbarhet som kan utstå hela 2000 olika tvättar i diskmaskiner. F&D’s produktsortiment står för estetisk perfektion och funktionalitet och omfattar mer än 100 eleganta produkter, allt från vinglas och karaffer till skålar och tallrikar. F&D’s produkter är rättmätigt stolta över att vara en av de två unika företag som tilldelats med Europa EN 12875 standard som verkligt bevis på dess prestation.

 

Marlux

Marlux är ett franskt varumärke som började tillverka salt- och pepparkvarnar 1875 i deras fabrik nära Paris. Deras kvarnar är synonyma med hög kvalitet samt tidlös och snygg design. Marlux kvarnar har olika urverk för salt- respektive pepparkvarnar som är perfekt anpassade till dess ändamål. Marlux är även kända för att ha livstids garanti på deras kvarnverk, vilket återspeglar den fantastiskt höga kvaliteten i deras produkter.

 

Koziol

Koziol är ett företag som designar saker de själva tycker om, saker som gör livet enklare och lyckligare. Varje produkt är ett levande bevis på den konstnärliga hängivenhet som de investerar i allt de skapar – med passion. Koziol vill alltid ge en hjälpande hand, vare sig du ska rengöra dina grönsaker, servera din sallad eller belysa upp ditt hem. Koziol arbetar med de bästa designers runtom i världen för att skapa moderna produkter i din vardag. Företaget har ett tänk som är ekologiskt, ekonomiskt samt socialt hållbart. Hela processen från idé till paketerad produkt sker på samma plats, i hjärtat av Tyskland.

 

IVO

IVO Cutelarias specialiserar sig på tillverkning av bestick för professionellt och personligt bruk. IVO garanterar en högkvalitativ produkt genom deras rigorösa sökning och val av det bästa tyska stålet, genom att kombinera äkta och minutiösa hantverk med den senaste tekniken samt säkerställa kvalitetskontroll i varje steg av tillverkningsprocessen. Deras starka betoning på export har möjliggjort att få sina produkter sålda i över 68 länder runt om i världen. IVOs tradition och passion för kvalitetsbestick, tillsammans med en stark FoU-verksamhet och deras pågående arbete med att förse kunderna med utmärkta kvalitetsprodukter och tjänster, gör företaget till en av de bästa globala ledarna inom tillverkning av bestick.

 

 DURATIO 

Duratios grundare startade verksamheten när de själva saknade ett besticksegment på marknaden: bra kvalitet till ett lika bra pris. Namnet Duratio är latin och betyder varaktighet, något som kännetecknar alla deras produkter. Besticken, som tillverkas i rostfritt 18/10 stål,  finns i många olika utföranden. Nyckelorden för samtliga serier är design, funktion och kvalitet.